Bacon and Spinach Lasagne Rolls

Bacon and Spinach Lasagne Rolls

3.8 19 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions

Składniki

  • blanched almonds
    60 g
  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    60 g
Béchamel sauce
  • unsalted butter cut in pieces
    80 g
  • whole milk
    1000 g
  • plain flour
    80 g
  • fine sea salt
    1 ½ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • ground nutmeg
    ½ tsp
Assembly
  • dried lasagne pasta sheets (approx. 500 g)
    17
  • water for cooking pasta
  • fine sea salt to taste
  • fresh baby spinach
    150 g
  • back bacon smoked (approx. 200 g)
    17 slices

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 798.3 kcal / 3340.2 kJ
Białko 28.3 g
Tłuszcz 38.7 g
Węglowodany 84.5 g
Błonnik 5 g
Tłuszcz nasycony 16.7 g
Sód 0.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...