
Urządzenia i Akcesoria
Bacon and Spinach Lasagne Rolls
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
blanched almonds60 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)60 g
Béchamel sauce
-
unsalted butter cut in pieces80 g
-
whole milk1000 g
-
plain flour80 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
ground nutmeg½ tsp
Assembly
-
dried lasagne pasta sheets (approx. 500 g)17
-
water for cooking pasta
-
fine sea salt to taste
-
fresh baby spinach150 g
-
back bacon smoked (approx. 200 g)17 slices
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
798.3 kcal /
3340.2 kJ
Białko
28.3 g
Tłuszcz
38.7 g
Węglowodany
84.5 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
16.7 g
Sód
0.8 mg