
Urządzenia i Akcesoria
Mushroom Wellingtons
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 2 godz. 30 min
4 portions
Składniki
Quick Puff Pastry
-
plain flour plus extra for dusting250 g
-
unsalted butter diced (1-2 cm) then frozen for 30 minutes250 g
-
water ice cold110 g
-
fine sea salt1 tsp
Wellingtons
-
dried porcini mushrooms20 g
-
water boiling, for mushrooms
-
fresh portobello mushrooms4
-
garlic cloves to taste2 - 3
-
chestnut mushrooms halved150 g
-
onions quartered80 g
-
olive oil plus 2 Tbsp for frying30 g
-
fresh baby spinach60 g
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
fine sea salt plus extra to taste½ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
Camembert thinly sliced (1 cm)200 g
-
large egg beaten1
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
792 kcal /
3295 kJ
Białko
23 g
Tłuszcz
55 g
Węglowodany
48 g
Tłuszcz nasycony
30 g
Sód
1100 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Veggie Wellington
2 godz.
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 min
Persian Frittata (Kuku Sabzi)
50 min
Mushroom Stroganoff
30 min
Nectarine Tart with Hazelnut Frangipane
50 min
Festive Nut Roast Wreath
2 godz.
Vegan Roulades with Dumplings and Red Cabbage
2 godz. 20 min
Curried Squash Galette
1 godz. 20 min
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30 min
Root Vegetable Gratin
1 godz.
Goat's Cheese Flans with Yoghurt Sauce and Leeks
45 min
Iranian Vegetable Stew
1 godz. 30 min