![Mushroom Wellingtons Mushroom Wellingtons](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B8DED2EB-E9BF-48D8-844F-636FA711E707/Derivates/1fd8da88-e85e-4177-a1fa-7346f403abae.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Quick Puff Pastry
- 250 g plain flour, plus extra for dusting
- 250 g unsalted butter, diced (1-2 cm) then frozen for 30 minutes
- 110 g water, ice cold
- 1 tsp fine sea salt
Wellingtons
- 20 g dried porcini mushrooms
- water, boiling, for mushrooms
- 4 fresh portobello mushrooms
- 2 - 3 garlic cloves, to taste
- 150 g chestnut mushrooms, halved
- 80 g onions, quartered
- 30 g olive oil, plus 2 Tbsp for frying
- 60 g fresh baby spinach
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 200 g Camembert, thinly sliced (1 cm)
- 1 large egg, beaten
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3295 kJ / 792 kcal
- Białko
- 23 g
- Węglowodany
- 48 g
- Tłuszcz
- 55 g
- Tłuszcz nasycony
- 30 g
- Sód
- 1100 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40 Min
Festive Nut Roast Wreath
2 godz.
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1 Std. 30 Min
Butterbean Mash with Paprika
20 min
Seitan Roulade with Cranberry Stuffing and Vegan Gravy
1h 5min
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50 Min
Stuffed Butternut Squash with Feta
1 godz. 50 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min
Veggie Wellington
2 godz.
Mushroom Parmentier
1 godz. 10 min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50 Min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 Min