Urządzenia i Akcesoria
Mushroom Wellingtons
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 2 godz. 30 min
4 portions
Składniki
Quick Puff Pastry
-
plain flour plus extra for dusting250 g
-
unsalted butter diced (1-2 cm) then frozen for 30 minutes250 g
-
water ice cold110 g
-
fine sea salt1 tsp
Wellingtons
-
dried porcini mushrooms20 g
-
water boiling, for mushrooms
-
fresh portobello mushrooms4
-
garlic cloves to taste2 - 3
-
chestnut mushrooms halved150 g
-
onions quartered80 g
-
olive oil plus 2 Tbsp for frying30 g
-
fresh baby spinach60 g
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
fine sea salt plus extra to taste½ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
Camembert thinly sliced (1 cm)200 g
-
large egg beaten1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1100 mg
Białko
23 g
Kalorie
3295 kJ /
792 kcal
Tłuszcz
55 g
Tłuszcz nasycony
30 g
Węglowodany
48 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
The Ultimate Barbecue Sauce
2 godz.
Beetroot Harissa Falafel; Sumac-spiced Houmous; Tomato Pomegranate Salad with Perfect Pitta
1 godz. 20 min
Spiced Potato Salad with Herb Yoghurt, Watercress and Peas
45 min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 min
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1 godz. 15 min
Houmous
13 godz. 30 min
Stuffed Butternut Squash with Feta
1 godz. 50 min
Vegan Burger
5 godz.
Asparagus and Pea Pasta
20 min
Buckwheat Galettes with Scallops and Andouille Sausage Sauce
1 godz. 10 min
Seitan Roulade with Cranberry Stuffing and Vegan Gravy
1 godz. 5 min
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
35 min