
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de carottes coupées en tronçons
- 180 g de céleri-rave coupé en morceaux
- 60 g d'oignon coupé en deux
- 15 g d'huile d'olive
- 600 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 250 g de haricots blancs en boîte rincés et égouttés
- 50 g de crème liquide 35% m.g. et un peu pour la finition
- 2 brins de persil frais ciselés
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 180.8 kcal / 754.5 kJ
- Białko
- 7.3 g
- Tłuszcz
- 8.8 g
- Węglowodany
- 14.8 g
- Błonnik
- 6.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.5 g
- Sód
- 526 mg