Risotto au poireau et mousse de betterave au chèvre

Risotto au poireau et mousse de betterave au chèvre

4.4 126 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions

Składniki

  • de parmesan coupé en morceaux
    60 g
  • de betterave cuite
    400 g
  • de fromage de chèvre en bûche
    100 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    3 pincée
  • de crème liquide 35% m.g.
    50 g
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    4 pincées
  • de blancs de poireau coupés en tronçons
    250 g
  • de beurre
    20 g
  • de riz spécial risotto
    320 g
  • de vin blanc sec
    100 g
  • d'eau
    680 g
  • de bouillon
    1 cube
  • ciboulette fraîche et ciselée, pour la finition

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 387.7 kcal / 1627.3 kJ
Białko 12.5 g
Tłuszcz 13.7 g
Węglowodany 49.2 g
Błonnik 3.7 g
Tłuszcz nasycony 8.7 g
Sód 798.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...