
Urządzenia i Akcesoria
Courge spaghetti, poireau et champignons
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
6 portions
Składniki
-
courge spaghetti1
-
de parmesan, coupé en morceaux50 g
-
de poireaux coupés en rondelles200 g
-
d'huile d'olive20 g
-
de champignons de Paris frais émincés250 g
-
de crème fraîche80 g
-
de camembert coupé en cubes120 g
-
de sel à ajuster en fonction des goûts2 pincées
-
de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts2 pincées
-
de cerneaux de noix concassés50 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
287.5 kcal /
1193 kJ
Białko
11.2 g
Tłuszcz
20.8 g
Węglowodany
11.5 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
8.3 g
Sód
269.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°21
48 Przepisów
Francja
Francja