Courge spaghetti, poireau et champignons

Courge spaghetti, poireau et champignons

4.3 241 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
6 portions

Składniki

  • courge spaghetti
    1
  • de parmesan, coupé en morceaux
    50 g
  • de poireaux coupés en rondelles
    200 g
  • d'huile d'olive
    20 g
  • de champignons de Paris frais émincés
    250 g
  • de crème fraîche
    80 g
  • de camembert coupé en cubes
    120 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de cerneaux de noix concassés
    50 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 287.5 kcal / 1193 kJ
Białko 11.2 g
Tłuszcz 20.8 g
Węglowodany 11.5 g
Błonnik 4.8 g
Tłuszcz nasycony 8.3 g
Sód 269.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...