Courge spaghetti, poireau et champignons

Courge spaghetti, poireau et champignons

4.2 250 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
6 portions

Składniki

  • 1 courge spaghetti
  • 50 g de parmesan, coupé en morceaux
  • 200 g de poireaux coupés en rondelles
  • 20 g d'huile d'olive
  • 250 g de champignons de Paris frais émincés
  • 80 g de crème fraîche
  • 120 g de camembert coupé en cubes
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 50 g de cerneaux de noix concassés

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 269.3 mg
Białko 11.2 g
Kalorie 1193 kJ / 287.5 kcal
Tłuszcz 20.8 g
Błonnik 4.8 g
Tłuszcz nasycony 8.3 g
Węglowodany 11.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...