Gratin de poissons à la choucroute

Gratin de poissons à la choucroute

4.6 50 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • d'échalotes
    60 g
  • de beurre coupé en morceaux
    30 g
  • de vin blanc sec
    300 g
  • de filet de lieu jaune sans peau coupé en quatre
    150 g
  • de filet de lieu noir sans peau coupé en quatre
    200 g
  • de pavés de saumon frais coupé en quatre
    200 g
  • de haddock coupé en quatre
    100 g
  • de choucroute cuite au naturel égouttée
    600 g
  • de crème fraîche épaisse
    250 g
  • jaune d'œuf
    1
  • de sel
    ½ c. à café
  • de poivre blanc moulu
    3 pincées
  • de ciboulette fraîche ciselés
    10 brins

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 560 kcal / 2331.5 kJ
Białko 33.5 g
Tłuszcz 35.3 g
Węglowodany 11.5 g
Błonnik 6.3 g
Tłuszcz nasycony 21.3 g
Sód 1287.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...