Petits encornets à l'ail, artichauts et lard

Petits encornets à l'ail, artichauts et lard

3.3 19 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • 2 gousses d'ail
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 1 branche de romarin frais effeuillée
  • 150 g de lardon
  • 50 g de vin blanc
  • 450 g de petits encornets entiers lavés et leur tête
  • 400 g de petits artichauts frais et entiers, coupés en deux
  • 10 brins de persil frais ciselés
  • du sel
  • du poivre moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 26 g
Kalorie 1326 kJ / 317 kcal
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 14 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...