Papillote de cabillaud, coques et asperges
TM5 TM6

Papillote de cabillaud, coques et asperges

4.5 (10 ocen)

Składniki

  • 100 g d'oignon rouge, coupé en quatre
  • 4 c. à soupe d'huile d'olive
  • 500 g d'eau
  • 300 g d'asperges, en tronçons (3 cm)
  • 500 g de dos de cabillaud, coupé en quatre
  • 250 g de coques fraîches, préalablement dégorgées
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 5 tiges de cerfeuil frais

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
963 kJ / 229 kcal
Białko
27 g
Węglowodany
4 g
Tłuszcz
12 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy