Saumon à la sauce japonaise et légumes verts

Saumon à la sauce japonaise et légumes verts

4.1 150 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • 1 oignon rouge coupé en quatre
  • 1 gousse d'ail
  • 1 petit piment rouge frais épépiné
  • 2 cm de gingembre frais
  • 4 brins de coriandre fraîche effeuillés
  • 100 g de sauce de soja
  • 1 c. à soupe de graines de sésame dorées
  • 450 g d'eau
  • 1 brocoli en fleurettes
  • 250 g de haricots verts frais
  • 4 pavés de saumon frais
  • 100 g de petits pois, frais ou surgelés

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 34 g
Kalorie 1506 kJ / 360 kcal
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...