Saumon à la sauce japonaise et légumes verts

Saumon à la sauce japonaise et légumes verts

4.1 141 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • oignon rouge coupé en quatre
    1
  • d'ail
    1 gousse
  • petit piment rouge frais épépiné
    1
  • de gingembre frais
    2 cm
  • de coriandre fraîche effeuillés
    4 brins
  • de sauce de soja
    100 g
  • de graines de sésame dorées
    1 c. à soupe
  • d'eau
    450 g
  • brocoli en fleurettes
    1
  • de haricots verts frais
    250 g
  • pavés de saumon frais
    4
  • de petits pois, frais ou surgelés
    100 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 360 kcal / 1506 kJ
Białko 34 g
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...