Soupe au bœuf et nouilles chinoises

Soupe au bœuf et nouilles chinoises

4.7 138 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • piment doux
    ½
  • de gingembre frais
    10 g
  • gousse d'ail
    1
  • de poireau coupé en rondelles
    150 g
  • d'huile d'olive
    15 g
  • cube de bouillon de bœuf
    1
  • de chou chinois émincé
    100 g
  • de sauce de poisson (nuoc-mâm)
    20 g
  • de sauce de soja
    30 g
  • de viande de bœuf type steak
    150 g
  • d'eau
    1100 g
  • de nouilles chinoises sèches aux œufs
    100 g
  • oignon nouveau émincé
    1
  • de coriandre fraîche équeutés
    6 brins

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 282.5 kcal / 1181.3 kJ
Białko 16.8 g
Tłuszcz 6.3 g
Węglowodany 38.8 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Sód 1364 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...