Soupe au bœuf et nouilles chinoises

Soupe au bœuf et nouilles chinoises

4.7 151 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • ½ piment doux
  • 10 g de gingembre frais
  • 1 gousse d'ail
  • 150 g de poireau coupé en rondelles
  • 15 g d'huile d'olive
  • 1 cube de bouillon de bœuf
  • 100 g de chou chinois émincé
  • 20 g de sauce de poisson (nuoc-mâm)
  • 30 g de sauce de soja
  • 150 g de viande de bœuf type steak
  • 1100 g d'eau
  • 100 g de nouilles chinoises sèches aux œufs
  • 1 oignon nouveau émincé
  • 6 brins de coriandre fraîche équeutés

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1364 mg
Białko 16.8 g
Kalorie 1181.3 kJ / 282.5 kcal
Tłuszcz 6.3 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Węglowodany 38.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...