Brochettes de cabillaud au chorizo et fondue de poireaux

Brochettes de cabillaud au chorizo et fondue de poireaux

4.6 181 ocen
Przygotowanie 55 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • de beurre
    20 g
  • poireaux fendus en deux et émincés
    4
  • de dos de cabillaud en gros dés
    500 g
  • de chorizo
    8 tranches fines
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de crème liquide légère
    100 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 235 kcal / 984 kJ
Białko 27 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...