Brochettes de cabillaud au chorizo et fondue de poireaux

Brochettes de cabillaud au chorizo et fondue de poireaux

4.6 190 ocen
Przygotowanie 55 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • 20 g de beurre
  • 4 poireaux fendus en deux et émincés
  • 500 g de dos de cabillaud en gros dés
  • 8 tranches fines de chorizo
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 100 g de crème liquide légère

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 27 g
Kalorie 984 kJ / 235 kcal
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...