Gratin d'endives à l'italienne

Gratin d'endives à l'italienne

4.3 234 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 portions

Składniki

  • 500 g d'eau
  • 1000 g d'endives
  • 50 g de parmesan en morceaux de 2 cm
  • 3 œufs
  • 150 g de lait
  • 100 g de crème liquide entière
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 2 boules de mozzarella coupées en fines tranches
  • 24 tomates cerise coupées en deux
  • 100 g de pancetta en tranches

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 23 g
Kalorie 1693 kJ / 406 kcal
Tłuszcz 30 g
Węglowodany 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...