Gratin d'endives à l'italienne

Gratin d'endives à l'italienne

4.3 228 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 portions

Składniki

  • d'eau
    500 g
  • d'endives
    1000 g
  • de parmesan en morceaux de 2 cm
    50 g
  • œufs
    3
  • de lait
    150 g
  • de crème liquide entière
    100 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de mozzarella coupées en fines tranches
    2 boules
  • tomates cerise coupées en deux
    24
  • de pancetta en tranches
    100 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 406 kcal / 1693 kJ
Białko 23 g
Tłuszcz 30 g
Węglowodany 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...