
Urządzenia i Akcesoria
Gratin d'endives à l'italienne
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 portions
Składniki
-
d'eau500 g
-
d'endives1000 g
-
de parmesan en morceaux de 2 cm50 g
-
œufs3
-
de lait150 g
-
de crème liquide entière100 g
-
du sel
-
du poivre moulu
-
de mozzarella coupées en fines tranches2 boules
-
tomates cerise coupées en deux24
-
de pancetta en tranches100 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
406 kcal /
1693 kJ
Białko
23 g
Tłuszcz
30 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Saveurs Thermomix® n°14
68 Przepisów
Francja
Francja