Papillote de cabillaud aux asperges et céréales

Papillote de cabillaud aux asperges et céréales

3.7 15 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • 200 g de graines de céréales à cuire (avoine, orge, soja, par exemple)
  • 1 citron jaune non traité zeste et jus
  • ½ bouquet de ciboulette fraîche et un peu pour la finition
  • 500 g d'eau
  • 1 botte d'asperges vertes
  • 4 pavés de cabillaud, sans peau
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 38 g
Kalorie 1569 kJ / 375 kcal
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 33 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...