Papillote de cabillaud aux asperges et céréales

Papillote de cabillaud aux asperges et céréales

3.7 15 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • de graines de céréales à cuire (avoine, orge, soja, par exemple)
    200 g
  • citron jaune non traité zeste et jus
    1
  • de ciboulette fraîche et un peu pour la finition
    ½ bouquet
  • d'eau
    500 g
  • botte d'asperges vertes
    1
  • pavés de cabillaud, sans peau
    4
  • du sel
  • du poivre moulu
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 375 kcal / 1569 kJ
Białko 38 g
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 33 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...