Risotto au cabillaud et petits pois à la menthe

Risotto au cabillaud et petits pois à la menthe

2.7 32 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • 2 - 3 branches de menthe fraîche effeuillées
  • le zeste d'un citron jaune
  • 50 g d'oignon coupé en deux
  • 30 g d'huile d'olive
  • 300 g de riz spécial risotto type carnaroli ou arborio
  • 60 g de vin blanc
  • 750 g d'eau
  • 150 g de petits pois surgelés
  • 250 g de filet de cabillaud coupé en morceaux (3-4 cm)
  • 1 c. à café de sel
  • 40 g de beurre coupé en morceaux

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 438 mg
Białko 19.8 g
Kalorie 2125 kJ / 507.8 kcal
Tłuszcz 17 g
Błonnik 3.9 g
Tłuszcz nasycony 6.8 g
Węglowodany 64.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...