Risotto au cabillaud et petits pois à la menthe

Risotto au cabillaud et petits pois à la menthe

2.8 31 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • de menthe fraîche effeuillées
    2 - 3 branches
  • le zeste d'un citron jaune
  • d'oignon coupé en deux
    50 g
  • d'huile d'olive
    30 g
  • de riz spécial risotto type carnaroli ou arborio
    300 g
  • de vin blanc
    60 g
  • d'eau
    750 g
  • de petits pois surgelés
    150 g
  • de filet de cabillaud coupé en morceaux (3-4 cm)
    250 g
  • de sel
    1 c. à café
  • de beurre coupé en morceaux
    40 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 507.8 kcal / 2125 kJ
Białko 19.8 g
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 64.5 g
Błonnik 3.9 g
Tłuszcz nasycony 6.8 g
Sód 438 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...