Raviolis pékinois au porc, champignons noirs et poireaux

Raviolis pékinois au porc, champignons noirs et poireaux

4.5 55 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • de champignons noirs déshydratés
    30 g
  • d'échine de porc, désossée en dés de 2 cm
    250 g
  • de poireau en morceaux
    150 g
  • d'ail
    2 gousses
  • de gingembre frais
    2 cm
  • de sucre en poudre
    1 c. à café
  • d'huile de sésame
    1 c. à soupe
  • de sauce de soja et un peu pour servir
    1 c. à soupe
  • de pâte à ravioli
    25 feuilles
  • d'huile de tournesol
    1 c. à soupe
  • d'eau
    500 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 323 kcal / 1353 kJ
Białko 18 g
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 29 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...