Omelette au saumon fumé et aux asperges

Omelette au saumon fumé et aux asperges

3.8 38 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • 8 œufs
  • 100 g de crème fraîche épaisse
  • ½ bouquet d'aneth frais effeuillé
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 500 g d'eau
  • 300 g d'asperges épluchées et coupées en deux
  • 200 g de saumon fumé

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 26 g
Kalorie 1385 kJ / 331 kcal
Tłuszcz 22 g
Węglowodany 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...