![Chocolat chaud sur bâtonnet Chocolat chaud sur bâtonnet](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7CE3AADE-10F3-4692-91C6-1305EC2FA1B2/Derivates/2945B9E9-7425-4E88-B7C1-1D2C68F37D1A.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g de chocolat noir 70%, en morceaux
- 200 g de chocolat au lait, en morceaux
- 2 c. à café de cannelle, moulue
- ¼ c. à café de noix de muscade moulue
- 30 g de poudre de cacao
- mini marshmallows, selon vos goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2480.9 kJ / 590.7 kcal
- Białko
- 8.3 g
- Węglowodany
- 49.8 g
- Tłuszcz
- 40.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 24.5 g
- Błonnik
- 2.9 g
- Sód
- 62.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Confiture de fraises, rhubarbe et vanille
45 min
Punch de l'horreur
20 Min
Galette des Rois à la noisette
3 Std. 40 Min
Biscuits aux amandes
1h
Mélange à pâtisserie pour cake aux canneberges et au chocolat
Brak ocen
Boules de neige au chocolat
1h
Meringues fantômes
12sa 25 dk
Glace à la vanille
12 Std.
Granola
1 godz. 40 min
Brittle de noix
1 Std. 30 Min
Pâte à tartiner au chocolat et à la noisette
45 min
Yaourt à boire à la Stracciatella
12 Std.