
Urządzenia i Akcesoria
Chocolat chaud sur bâtonnet
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 portion
Składniki
-
de chocolat noir 70% en morceaux600 g
-
de chocolat au lait en morceaux200 g
-
de cannelle, moulue2 c. à café
-
de noix de muscade moulue¼ c. à café
-
de poudre de cacao30 g
-
mini marshmallows selon vos goûts
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
590.7 kcal /
2480.9 kJ
Białko
8.3 g
Tłuszcz
40.6 g
Węglowodany
49.8 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
24.5 g
Sód
62.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix it yourself
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks