Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de sucre en poudre
- 200 g de beurre, en morceaux
- 370 g de farine de blé, et plus pour travailler la pâte
- 1 oeuf
- 1 pincée de sel
- ½ c. à café de sucre vanillé, fait maison
- 2 pincées de colorant alimentaire vert
- 50 g d'amandes éffilées
- 20 g de confiture de fraises
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau
- Kalorie
- 509.3 kJ / 121.9 kcal
- Białko
- 2.2 g
- Węglowodany
- 12.9 g
- Tłuszcz
- 6.7 g
- Błonnik
- 0.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Biscuits Brownie
1小时 35 分钟
Biscuits d'amour aux fraises
1 Std. 10 Min
Meringues fantômes
12h 25min
Antonio Bachour: Fondue au fruit de la passion, brioche et fruits tropicaux (métrique)
4 Std. 30 Min
Glace au caramel salé
14u.
Gâteau marbré
2小时 10 分钟
Mousse au chocolat
3u. 20min
Mayonnaise
5 dk
Cookies aux pépites de chocolat
50min
Brownies
50min
Pâte à tartiner au chocolat et à la noisette
45 Min
Pâte à chou
2 Std.