Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de crème fraîche, min 30% M.G.
- 120 g de chocolat fondant, en morceaux
- de la farine de blé, q.s. pour parsemer
- 1 paquet de pâte feuilletée (450 g)
- 60 g d'amandes, en flocons
- 2 jaunes d'oeufs
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1920 kJ / 459 kcal
- Białko
- 5.5 g
- Węglowodany
- 30.9 g
- Tłuszcz
- 34.9 g
- Błonnik
- 2.8 g
Alternatywne przepisy
Biscuits au beurre
50 Min
Quiche de poulet à la tomate et au basilic
1 Std.
Menu avec velouté de légumes, poulet à la sauce moutarde et légumes vapeur
45 Min
Crackers au fromage
2 Std. 30 Min
Poivrons farcis au riz et à la sauce tomate
1 Std.
Salade d'oeufs dans un nid de Pâques croustillant
1 Std.
Baguette
3h 45min
Brownies
50 Min
Mousse au chocolat glacée
Brak ocen
Tomates cerises farcies au fromage de chèvre et au prosciutto
1 Std. 30 Min
Crumble aux poires et crème à la ricotta
1 Std.
Wraps poulet Tandoori
50 Min