![Dorer 200 g d'oignons Dorer 200 g d'oignons](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6835fa95-43a3-4133-a433-08a74a45acb5/Derivates/1441900e-58fc-44f8-9698-946c71598618.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
20
g d'huile végétale
lub 20 g d'huile d'olive -
200
g d'oignon jaune, en quartiers (voir "Conseil(s)")
lub 200 g d'oignon rouge, en quartiers (voir "Conseil(s)")
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 972 kJ / 232 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 3.6 g
- Sód
- 18 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rissoler 200 g de poireaux
20 Min
Dorer 350 g d'échalotes
Brak ocen
Dorer 250 g d'échalotes
Brak ocen
Rissoler 350 g d'échalotes
Brak ocen
Rissoler 250 g d'échalotes
Brak ocen
Dorer légèrement ail et oignons
Brak ocen
Caraméliser 400-500 g d'oignons
50 Min
Caraméliser 200 g d'oignons
40min
Dorer légèrement 200-300 g d'oignons
Brak ocen
Rissoler 300 g d'oignons
Brak ocen
Rissoler 200 g d'oignons
Brak ocen
Sauce aurore (béchamel à la tomate)
Brak ocen