Mélange à pâtisserie pour cake aux canneberges et au chocolat

Mélange à pâtisserie pour cake aux canneberges et au chocolat

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
25 tranches

Składniki

  • de farine de blé
    400 g
  • de sucre
    70 g
  • d'amandes, avec peau
    100 g
  • de noisettes
    50 g
  • de grains de blé
    200 g
  • de levure déshydratée
    2 sachets
  • de poudre de cacao
    20 g
  • de sel
    ½ c. à café
  • de chocolat fondant en morceaux
    100 g
  • de canneberges déshydratées
    80 g
  • de flocons d'avoine
    60 g

Wartości odżywcze na 1 tranche

Kalorie 174 kcal / 730 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 25 g
Błonnik 3.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...