
Urządzenia i Akcesoria
Focaccia aux oignons
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
16 morceaux
Składniki
Pâte
-
de farine à pain600 g
-
de levure fraîche émiéttée30 g
-
d'eau380 g
-
d'huile d'olive et plus pour graisser20 g
-
de sucre1 pincée
-
de sel1 c. à café
Garniture
-
d'huile d'olive extra vierge40 g
-
d'eau40 g
-
de sel1 ½ c. à café
-
d'oignons coupés en deux300 - 350 g
Wartości odżywcze na 1 morceau
Kalorie
183 kcal /
766 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
26 g
Błonnik
2.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Ma cuisine au quotidien
133 Przepisy
Beneluks
Beneluks