Focaccia aux oignons
TM5 TM31 TM6

Focaccia aux oignons

4.5 (20 ocen)

Składniki

Pâte

  • 600 g de farine à pain
  • 30 g de levure fraîche émiéttée
    lub 3 c. à soupe de levure déshydratée (12 g)
  • 380 g d'eau
  • 20 g d'huile d'olive, et plus pour graisser
  • 1 pincée de sucre
  • 1 c. à café de sel

Garniture

  • 40 g d'huile d'olive extra vierge
  • 40 g d'eau
  • 1 ½ c. à café de sel
  • 300 - 350 g d'oignons, coupés en deux

Wartości odżywcze
na 1 morceau
Kalorie
766 kJ / 183 kcal
Białko
5 g
Węglowodany
26 g
Tłuszcz
6 g
Błonnik
2.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy