Focaccia aux oignons

Focaccia aux oignons

4.4 23 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
16 morceaux

Składniki

Pâte
  • de farine à pain
    600 g
  • de levure fraîche émiéttée
    30 g
    3 c. à soupe de levure déshydratée, (12 g)
  • d'eau
    380 g
  • d'huile d'olive et plus pour graisser
    20 g
  • de sucre
    1 pincée
  • de sel
    1 c. à café
Garniture
  • d'huile d'olive extra vierge
    40 g
  • d'eau
    40 g
  • de sel
    1 ½ c. à café
  • d'oignons coupés en deux
    300 - 350 g

Wartości odżywcze na 1 morceau

Kalorie 183 kcal / 766 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 26 g
Błonnik 2.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...