Pain Perdu à la confiture de poire, gingembre et mûres

Pain Perdu à la confiture de poire, gingembre et mûres

3.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • de gingembre frais épluché, en tranches (2 mm)
    10 g
  • poires épluchées, trognon retiré, en morceaux (3 cm)
    4
  • citron le jus uniquement
    1
  • de sucre brun
    20 g
  • d'extrait naturel de vanille
    2 c. à café
  • de mûres
    200 g
  • de lait
    300 g
  • de crème, env. 18% M.G.
    200 g
  • de sucre en poudre
    75 g
  • jaunes d'oeufs (moyen)
    3
  • de brioche rassis
    8 tranches
  • de rhum
    1 c. à soupe
  • de beurre
    50 g
  • du sucre glace pour parsemer

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 750 kcal / 3138 kJ
Białko 13 g
Tłuszcz 39 g
Węglowodany 87 g
Błonnik 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...