Urządzenia i Akcesoria
Fish ambul thiyal (Sour fish curry)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
water1060 g
-
lime juice only (approx. 20 g)1
-
firm white fish fillets cut into pieces (3-4 cm)500 g
-
black peppercorns1 tsp
-
chilli powder2 tsp
-
cinnamon quill1
-
piece fresh ginger peeled4 cm
-
garlic cloves3
-
fresh green chillies small, deseeded if preferred2 - 4
-
fresh curry leaves10 - 12
-
tamarind paste1 tbsp
-
coconut cream100 g
-
salt1 tsp
-
pandan leaves (see Tips)2 - 3
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
733.8 mg
Białko
26.9 g
Kalorie
896 kJ /
213.3 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
5.7 g
Węglowodany
6.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork vindaloo
2h 20min
Ayam kapitan (chicken curry)
45min
Thai-style fish cakes
30min
Goi muc (squid salad)
45min
Sambal udang (Skinnymixers)
50min
Balti coconut fish curry
50min
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1h 45min
Tom yum goong (hot and sour soup)
45min
Chicken 65 and green chutney
1h 5min
Prawn and chicken laksa
40min
Curry laksa
45min
Coconut fish curry
1h 10min