Urządzenia i Akcesoria
Fish ambul thiyal (Sour fish curry)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
water1060 g
-
lime juice only (approx. 20 g)1
-
firm white fish fillets cut into pieces (3-4 cm)500 g
-
black peppercorns1 tsp
-
chilli powder2 tsp
-
cinnamon quill1
-
piece fresh ginger peeled4 cm
-
garlic cloves3
-
fresh green chillies small, deseeded if preferred2 - 4
-
fresh curry leaves10 - 12
-
tamarind paste1 tbsp
-
coconut cream100 g
-
salt1 tsp
-
pandan leaves (see Tips)2 - 3
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
733.8 mg
Białko
26.9 g
Kalorie
896 kJ /
213.3 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
5.7 g
Węglowodany
6.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef rendang
1 godz. 55 min
Sri Lankan red beef curry
1 godz. 40 min
Sambal goreng (chilli stir-fried vegetables and prawns)
30 min
Nasi tomato (tomato rice)
40 min
Baked masala fish
1 godz. 15 min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35 min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1 godz. 15 min
Tom yum goong (hot and sour soup)
45 min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1 godz. 20 min
Coconut lamb curry
2 godz.
Coconut fish curry
1 godz. 10 min
Nasi goreng
40 min