Urządzenia i Akcesoria
Fish ambul thiyal (Sour fish curry)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
water1060 g
-
lime juice only (approx. 20 g)1
-
firm white fish fillets cut into pieces (3-4 cm)500 g
-
black peppercorns1 tsp
-
chilli powder2 tsp
-
cinnamon quill1
-
piece fresh ginger peeled4 cm
-
garlic cloves3
-
fresh green chillies small, deseeded if preferred2 - 4
-
fresh curry leaves10 - 12
-
tamarind paste1 tbsp
-
coconut cream100 g
-
salt1 tsp
-
pandan leaves (see Tips)2 - 3
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
733.8 mg
Białko
26.9 g
Kalorie
896 kJ /
213.3 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
5.7 g
Węglowodany
6.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Prawn and chicken laksa
40 Min
Prawn noodle curry
10 Min
Fresh coconut chutney
10 Min
Malay-style coconut chicken
25 Std. 40 Min
Sambal udang (Skinnymixers)
50 Min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 Min
Tom yum goong (hot and sour soup)
45 Min
Com ga rau thom (chicken with rice and mint)
1 Std.
Rogani kumbh
45 Min
Bengali fish cakes
1 Std. 20 Min
Coconut fish curry
1 Std. 10 Min
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1 Std. 45 Min