Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pickled vegetables
- 250 g soy sauce
- 200 g white sugar
- 250 g white wine vinegar
- 1 daikon (approx. 400-600 g), trimmed, peeled, cut into quarters and finely sliced.
- 1 carrot, peeled and cut into slices (3 mm)
- 2 fresh long red chillies, trimmed and thinly sliced, plus extra to garnish
Potato salad
- 800 g new baby potatoes, cut an even size that fit through hole in mixing bowl lid
- 1600 g water
- 1 tsp sea salt
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces, plus extra to garnish
- 200 g Kewpie mayonnaise
- ¼ tsp sesame oil
- 1 Lebanese cucumber, cut into quarters and sliced
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2202.6 kJ / 526.4 kcal
- Białko
- 7.3 g
- Węglowodany
- 65.7 g
- Tłuszcz
- 24.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.6 g
- Błonnik
- 5.1 g
- Sód
- 2877.9 mg
Alternatywne przepisy
Mushroom risotto (TM6)
30min
Cotton soft Japanese cheesecake
1h 45min
Emu Stew (Mark Olive)
25min
Braised Lamb Shanks
3h 35min
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35min
Salmon with fennel and apple salad
1h 20min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter, TM6)
48 Std. 20 Min
Chilli crunch (Thermomix® cutter, TM6)
25min
Ossobuco with orange and fennel salad
2h 45min
Warm Aussie potato salad (peeler)
50min
Poached eggs using blade cover
30min
Fruity dream (TM6)
10 min