Korean pickled potato salad (peeler)

Korean pickled potato salad (peeler)

4.9 8 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 godz. 10 min
6 portions

Składniki

Pickled vegetables
  • soy sauce
    250 g
  • white sugar
    200 g
  • white wine vinegar
    250 g
  • daikon (approx. 400-600 g), trimmed, peeled, cut into quarters and finely sliced.
    1
  • carrot peeled and cut into slices (3 mm)
    1
  • fresh long red chillies trimmed and thinly sliced, plus extra to garnish
    2
Potato salad
  • new baby potatoes cut an even size that fit through hole in mixing bowl lid
    800 g
  • water
    1600 g
  • sea salt
    1 tsp
  • spring onions/shallots trimmed and cut into pieces, plus extra to garnish
    3
  • Kewpie mayonnaise
    200 g
  • sesame oil
    ¼ tsp
  • Lebanese cucumber cut into quarters and sliced
    1

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 2877.9 mg
Białko 7.3 g
Kalorie 2202.6 kJ / 526.4 kcal
Tłuszcz 24.1 g
Błonnik 5.1 g
Tłuszcz nasycony 3.6 g
Węglowodany 65.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...