Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pickled vegetables
- 250 g soy sauce
- 200 g white sugar
- 250 g white wine vinegar
- 1 daikon (approx. 400-600 g), trimmed, peeled, cut into quarters and finely sliced.
- 1 carrot, peeled and cut into slices (3 mm)
- 2 fresh long red chillies, trimmed and thinly sliced, plus extra to garnish
Potato salad
- 800 g new baby potatoes, cut an even size that fit through hole in mixing bowl lid
- 1600 g water
- 1 tsp sea salt
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces, plus extra to garnish
- 200 g Kewpie mayonnaise
- ¼ tsp sesame oil
- 1 Lebanese cucumber, cut into quarters and sliced
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2202.6 kJ / 526.4 kcal
- Białko
- 7.3 g
- Węglowodany
- 65.7 g
- Tłuszcz
- 24.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.6 g
- Błonnik
- 5.1 g
- Sód
- 2877.9 mg
Alternatywne przepisy
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
3 Std. 15 Min
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter)
1h
Nourish bowl (Diabetes, Thermomix® Cutter)
55min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter)
15 Min
Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
Korean pickled potato salad
25 Std. 10 Min
Cafe-style miso mushrooms
25 Min
Celery leaf gremolata
5 Min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter, TM6)
5 Min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter, TM6)
5 Min
Poached eggs with blade cover
30 Min
Poached eggs using blade cover
30 Min