Urządzenia i Akcesoria
Korean pickled potato salad (peeler)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 godz. 10 min
6 portions
Składniki
Pickled vegetables
-
soy sauce250 g
-
white sugar200 g
-
white wine vinegar250 g
-
daikon (approx. 400-600 g), trimmed, peeled, cut into quarters and finely sliced.1
-
carrot peeled and cut into slices (3 mm)1
-
fresh long red chillies trimmed and thinly sliced, plus extra to garnish2
Potato salad
-
new baby potatoes cut an even size that fit through hole in mixing bowl lid800 g
-
water1600 g
-
sea salt1 tsp
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces, plus extra to garnish3
-
Kewpie mayonnaise200 g
-
sesame oil¼ tsp
-
Lebanese cucumber cut into quarters and sliced1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2877.9 mg
Białko
7.3 g
Kalorie
2202.6 kJ /
526.4 kcal
Tłuszcz
24.1 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
3.6 g
Węglowodany
65.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
JJ's curry powder
30 min
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
11 godz. 20 min
Bananas with spiced caramel sauce
1 godz. 50 min
Dani Valent's Basque cheesecake
2 godz. 10 min
Sautéed eschalots (250-350 g)
20 min
Kuih ketayap (crêpes with sweet coconut filling)
55 min
Garlic and coriander naan
1 godz. 30 min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1 godz. 15 min
Traditional French vanilla canelé
49 godz. 5 min
Rum and raisin ice cream
24 godz. 10 min
Kuruma iraichchi with coconut roti
1 godz. 40 min
Burnt orange marmalade
14 godz. 20 min