
Wersje kompatybilne
Etuvée de sole au fenouil - à partir de 12 mois
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de bulbes de fenouil coupés en morceaux
- 180 g d'eau
- 70 g de pommes de terre coupées en morceaux
- 80 g de filet de sole coupé en morceaux
- ½ c. à café d'huile d'olive extra vierge
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 87 kcal / 368 kJ
- Białko
- 7.5 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Węglowodany
- 7 g
- Błonnik
- 3 g