![Cannelloni au brocciu Cannelloni au brocciu](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7AC6CC56-A596-4D8E-919E-3EB7067CCFFA/Derivates/afc94471-e396-45be-beaa-8eb16deac09f.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g d'emmental, coupé en morceaux
- 5 gousses d'ail
- 5 brins de persil plat frais
- 15 - 20 feuilles de menthe fraîche
- 2 tranches de jambon blanc, coupées en morceaux
- 2 œufs
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 400 g de brocciu
- 500 g de tomates concassées en conserve
- 12 cannelloni à garnir
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2265 kJ / 539 kcal
- Białko
- 29.5 g
- Węglowodany
- 54.5 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 4.8 g
Alternatywne przepisy
Pissaladière
2h 10 min
Focaccia croquante
3 Std.
Soupe au pistou
40min
Fiadone au citron
50min
Fiadone
55 Min
La daube niçoise
13 Std. 20 Min
Soupe au pistou
40min
Pissaladière
3 Std.
Alouettes provençales
1 Std. 30 Min
Tarte provençale
1 Std. 15 Min
Cannellonis à la ricotta
55 Min
Gnocchi aux trois couleurs
35min