Poivrons farcis

Poivrons farcis

3.9 95 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • 40 g d'échalotes
  • 2 gousses d'ail
  • 600 g de courgettes coupées en morceaux
  • 3 c. à soupe d'huile d'olive
  • 3 poivrons jaunes
    3 poivrons rouges
  • 400 g de fromage blanc maigre en faisselle et bien égoutté
  • 30 g de chapelure
  • 50 g de parmesan râpé (opcjonalnie)
  • 1 œuf
  • 1 jaune d'œuf
  • 3 c. à soupe de persil frisé frais haché
  • 1 c. à café d'origan déshydraté
  • 1 pincée de piment d'Espelette (opcjonalnie)
  • 1 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 400 g d'eau

Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 19 g
Kalorie 1298 kJ / 312 kcal
Tłuszcz 20 g
Błonnik 3 g
Węglowodany 15 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...