![Gnocchis aux épinards et au gouda Gnocchis aux épinards et au gouda](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0ACF4AA0-0260-45D3-8889-E8D1BD7AA136/Derivates/43969edc-8bde-47c4-a394-c25d233b5603.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g d'eau
- 350 g de pommes de terre, pelées et coupées en morceaux
- 50 g de pousses d'épinards, lavées et séchées
- 1 c. à café de jaune d'œuf
- 110 g de farine
- 20 g de gouda, en copeaux
- 15 g de beurre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1394 kJ / 331 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 45 g
- Tłuszcz
- 12 g
Alternatywne przepisy
Gnocchi aux épinards
1h 5 min
Croquettes de patates douces à la mozzarella
1h 5 min
Gnocchi de pomme de terre farcis aux courgettes
1sa 15 dk
Lasagne roulées courgette-ricotta
45min
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35min
Gnocchis de courge au lait d'amande
1h 5 min
Croquettes de jambon aux herbes
50min
Muffins courgette, cottage cheese et noisettes
40min
Risotto au poulet et aux artichauts
35min
Galettes de chou-fleur au cumin
35min
Nuggets de poulet, purée d'asperges
45min
Œufs brouillés au pesto de menthe
25 dk