Gnocchi aux épinards et au gouda

Gnocchi aux épinards et au gouda

2.0 33 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
2 portions

Składniki

  • d'eau
    500 g
  • de pommes de terre farineuses, spécial purée coupées en rondelles (2-3 mm)
    350 g
  • de farine
    150 g
  • de pousses d'épinards
    50 g
  • de jaune d'œuf
    1 c. à café
  • farine pour fariner
  • eau pour la cuisson des gnocchi
  • de beurre
    15 g
  • de gouda en copeaux
    20 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 511.1 kcal / 2138.2 kJ
Białko 14.9 g
Tłuszcz 10.5 g
Węglowodany 89.1 g
Błonnik 6.5 g
Tłuszcz nasycony 6.1 g
Sód 125.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...