Gnocchi aux épinards et au gouda

Gnocchi aux épinards et au gouda

2.0 33 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
2 portions

Składniki

  • 500 g d'eau
  • 350 g de pommes de terre farineuses, spécial purée coupées en rondelles (2-3 mm)
  • 150 g de farine
  • 50 g de pousses d'épinards
  • 1 c. à café de jaune d'œuf
  • farine pour fariner
  • eau pour la cuisson des gnocchi
  • 15 g de beurre
  • 20 g de gouda en copeaux

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 125.7 mg
Białko 14.9 g
Kalorie 2138.2 kJ / 511.1 kcal
Tłuszcz 10.5 g
Błonnik 6.5 g
Tłuszcz nasycony 6.1 g
Węglowodany 89.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...