
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g d'eau
- 350 g de pommes de terre farineuses, spécial purée coupées en rondelles (2-3 mm)
- 150 g de farine
- 50 g de pousses d'épinards
- 1 c. à café de jaune d'œuf
- farine pour fariner
- eau pour la cuisson des gnocchi
- 15 g de beurre
- 20 g de gouda en copeaux
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 511.1 kcal / 2138.2 kJ
- Białko
- 14.9 g
- Tłuszcz
- 10.5 g
- Węglowodany
- 89.1 g
- Błonnik
- 6.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.1 g
- Sód
- 125.7 mg