Penne aux dés de potiron et de jambon cru

Penne aux dés de potiron et de jambon cru

3.3 35 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 portions

Składniki

  • de jambon cru bien sec et dégraissé (2 tranches, coupées en deux)
    100 g
  • de chair de potiron détaillée en dés
    400 g
  • d'eau
    500 g
  • de lait
    600 g
  • cube de bouillon de légumes
    1
  • de noix de muscade fraîchement râpée
    1 c. à café
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 - 2 pincées
  • de pâtes sèches, type penne
    200 g
  • de petits pois frais écossés
    50 g
  • de fécule de maïs
    1 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 377 kcal / 1596 kJ
Białko 19 g
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 53 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...