Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g d'huile d'olive
- 65 g de bacon, coupé en petits morceaux
- 100 g d'asperges vertes, coupés en tronçons d'1 cm
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 œufs
- 4 - 6 pincées de poivre noir fraîchement moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1570 kJ / 376 kcal
- Białko
- 20.12 g
- Węglowodany
- 1.8 g
- Tłuszcz
- 31.99 g
Alternatywne przepisy
Risotto
30 Min
Risotto aux cèpes
30 Min
Œufs brouillés aux fines herbes
30 Min
Ecrasé de pomme de terre à la truffe
30 Min
Œufs basse température, artichauts et girolles
2 Std.
Œufs brouillés, asperges et tartines
25 Min
Pesto-tomates confites
15 Min
Œufs brouillés aux asperges
35 Min
Chèvre-poivron
15 Min
Ecrasé de pomme de terre à l'huile d'olive
40 Min
Gnocchi aux trois couleurs
35 Min
Œufs mollets à la dijonnaise
25 Min