Œufs brouillés aux asperges et au bacon

Œufs brouillés aux asperges et au bacon

3.5 100 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
2 portions

Składniki

  • 30 g d'huile d'olive
  • 65 g de bacon coupé en petits morceaux
  • 100 g d'asperges vertes coupés en tronçons d'1 cm
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 3 œufs
  • 4 - 6 pincées de poivre noir fraîchement moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 20.12 g
Kalorie 1570 kJ / 376 kcal
Tłuszcz 31.99 g
Węglowodany 1.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...