Boulettes de veau aux herbes

Boulettes de veau aux herbes

3.6 9 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • 100 g de pain en tranches rassis ou sec
  • 600 g de collier de veau
  • 1 bouquet de ciboulette fraîche
  • 2 oignons nouveaux coupés en deux
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 1 jaune d'œuf
  • 1 bouquet de cerfeuil frais
  • 1 salade frisée, de petite taille
  • 5 c. à soupe d'huile d'olive
  • 1 c. à soupe de vinaigre de xérès

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 34 g
Kalorie 1896 kJ / 453 kcal
Tłuszcz 26 g
Węglowodany 18 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...