
Urządzenia i Akcesoria
Frango com pêssego, ervas de Provence e arroz
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 doses
Składniki
-
arroz basmati300 g
-
água750 g
-
sal1 ¼ - 1 ¾ c. chá de
-
óleo de colza20 g
-
dentes de alho3
-
perna de frango s/ pele e s/ osso cortada em cubos (3 cm aprox.), seca com papel absorvente400 g
-
pêssego em calda em metades (820-850 g aprox.) - 8 metades1 lata
-
ervas de Provence3 c. chá de
-
pimenta preta½ c. chá de
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
567.5 kcal /
2376 kJ
Białko
24 g
Tłuszcz
15.8 g
Węglowodany
86.3 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Sód
783.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

TM6: Tudo sobre modos
44 Przepisy
Portugalia
Portugalia