Curgetes recheadas com atum

Curgetes recheadas com atum

4.5 40 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
12 doses

Składniki

  • salsa
    10 g
  • queijo flamengo
    150 g
  • curgetes
    6
  • dentes de alho
    2
  • cebola cortada em pedaços
    150 g
  • cenoura cortada em pedaços
    150 g
  • azeite
    30 g
  • atum em lata escorrido (3 latas aprox.)
    240 g
  • natas
    100 g
  • sal
    1 c. chá de
  • mostarda
    1 c. chá de

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 162.2 kcal / 678.5 kJ
Białko 10.4 g
Tłuszcz 10.7 g
Węglowodany 6 g
Błonnik 1.6 g
Tłuszcz nasycony 4.8 g
Sód 405.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...