Saltear carne de peru em cubos
TM6

Saltear carne de peru em cubos

4.7 (10 ocen)

Składniki

  • 20 g azeite
    lub 20 g óleo vegetal
  • 1 dente de alho
    lub 20 g cebola cortada em lâminas
  • 250 g perna de peru s/ pele e s/ osso, cortada em cubos (3 cm aprox.), seca com papel de cozinha
    lub 250 g peito de peru, cortado em cubos (3 cm aprox.), seca com papel de cozinha

Wartości odżywcze
na 100 g
Kalorie
905.9 kJ / 216.5 kcal
Białko
19.6 g
Węglowodany
0.4 g
Tłuszcz
14.6 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Błonnik
0 g
Sód
74.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy