Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 magrets de pato salpimentados
- 2 dientes de ajo
- 15 g de raíz de jengibre fresca
- 200 g de zumo de naranja recién exprimido
- 50 g de miel
- 20 g de salsa de soja
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 150 g de agua
- 50 g de mirin
- 1 naranja
- 1 cucharadita de maicena
- 1 cucharadita de semillas de sésamo tostado
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1048 kJ / 251 kcal
- Białko
- 25.19 g
- Węglowodany
- 19.11 g
- Tłuszcz
- 7.87 g
- Błonnik
- 1.13 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Magrets de pato con salsa de naranja y jengibre, puré de patata y judías verdes
1 godz. 10 min
Solomillo ibérico con alcachofas en salsa de choriceros
40min
Magrets de pato con peras
1 godz.
Magret de pato con salsa de cerezas
45min
Ternera teriyaki con arroz
1 godz. 40 min
Magret de pato con salsa de granada
45min
Foie de pato
33h
Curry picante de pollo al ron con arroz basmati para dos
45min
Ossobuco a la milanesa
1 godz. 10 min
Magret de pato con foie, manzanas y salsa de Pedro Ximénez
25 Std.
Albóndigas con setas
35min
Menú: Bullabesa
1h 5min