Chili de bœuf cétogène

Chili de bœuf cétogène

3.3 6 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
5 portions

Składniki

  • piments poblano frais
    3
    3 petits poivrons, frais
  • piments séchés égrainés
    3
  • de piment en poudre
    1 ½ c. à café
  • de paprika fumé, moulu
    1 ½ c. à café
  • de cumin en poudre
    1 ½ c. à café
  • d'origan déshydraté
    1 c. à café
  • de cannelle en poudre
    ½ c. à café
  • de gros sel
    1 - 2 c. à café
  • de poivre noir moulu
    ½ c. à café
  • gousses d'ail
    3
  • de lard fumé sans sucre, coupé en morceaux
    115 g
  • d'oignons coupés en quatre
    230 g
  • d'huile d'avocat
    15 g
    15 d'huile végétale
  • de viande de bœuf hachée
    900 g
  • de purée de tomates en conserve
    800 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 858 kcal / 3590 kJ
Białko 53 g
Tłuszcz 63 g
Węglowodany 21 g
Błonnik 6 g
Tłuszcz nasycony 22 g
Sód 1005 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...