Wersje kompatybilne
Green Mustard Pig's Trotter, Emperor Chicken and Ladies' Fingers With Sesame Dressing
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Emperor chicken
- 25 g dried longans
- 5 g dang gui (Chinese angelica root) slices
- 20 g dang shen (codonopsis root), cut into 5 cm length
- 15 g yu zhu (Solomon's seal)
- 6 Chinese red dates, pitted
- 1200 - 1400 g whole chicken (1 whole chicken), with skin and bone
- 1 tbsp salt
- 15 g fresh ginger, cut in thin slices
- 10 g wolfberries (goji), rinsed
- 5 g chuan xiong (Sichuan lovage), rinsed
- 1 dried lotus leaf, blanched
- 60 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
Ladies’ fingers with sesame dressing
- 45 g white sesame seeds, toasted
- 60 g mayonnaise
- 1 ½ tbsp white rice vinegar
- 1 ½ tbsp light soy sauce
- 1 tsp sugar
- ½ tsp mirin
- 1 tsp sesame oil , dark (roasted)
Stewed green mustard pig's trotter
-
1000
g pig's trotter, cut in pieces (5-6 cm)
lub 1000 g roasted pork trotter, cut in pieces (5-6 cm) - 10 - 20 g dried tamarind pieces (asam keping)
- 1000 g water
- 10 dried chillies, adjust to taste, deseeded, rinsed
- 2 - 5 salted plums in brine
- ½ tbsp chilli bean paste
- ½ tbsp fermented soybean paste
- ½ tbsp light soy sauce
- 2 tsp salt
- 2 tbsp sugar
- 300 g green mustard leaves, rinsed
- 150 g salted vegetables (hum choi), soaked for 10 minutes
- 300 g ladies' fingers, stems trimmed (refer to step 7)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2665 kJ / 637 kcal
- Białko
- 76 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 28 g
- Błonnik
- 4 g
Alternatywne przepisy
Mapo tofu
15 Min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 godz. 20 min
Braised pork belly
55 min
Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew
1 godz. 45 min
Chai Buey
1 godz. 45 min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1 Std. 50 Min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3h 15min
Taiwanese three cup chicken
20 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
White Radish Pork Rib Soup
3h