Urządzenia i Akcesoria
Green Mustard Pig's Trotter, Emperor Chicken and Ladies' Fingers With Sesame Dressing
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
6 portions
Składniki
Emperor chicken
-
dried longans25 g
-
dang gui (Chinese angelica root) slices5 g
-
dang shen (codonopsis root) cut into 5 cm length20 g
-
yu zhu (Solomon's seal)15 g
-
Chinese red dates pitted6
-
whole chicken (1 whole chicken), with skin and bone1200 - 1400 g
-
salt1 tbsp
-
fresh ginger cut in thin slices15 g
-
wolfberries (goji) rinsed10 g
-
chuan xiong (Sichuan lovage) rinsed5 g
-
dried lotus leaf blanched1
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)60 g
Ladies’ fingers with sesame dressing
-
white sesame seeds toasted45 g
-
mayonnaise60 g
-
white rice vinegar1 ½ tbsp
-
light soy sauce1 ½ tbsp
-
sugar1 tsp
-
mirin½ tsp
-
sesame oil dark (roasted)1 tsp
Stewed green mustard pig's trotter
-
1000 g roasted pork trotter, cut in pieces (5-6 cm)pig's trotter cut in pieces (5-6 cm)1000 g
-
dried tamarind pieces (asam keping)10 - 20 g
-
water1000 g
-
dried chillies adjust to taste, deseeded, rinsed10
-
salted plums in brine2 - 5
-
chilli bean paste½ tbsp
-
fermented soybean paste½ tbsp
-
light soy sauce½ tbsp
-
salt2 tsp
-
sugar2 tbsp
-
green mustard leaves rinsed300 g
-
salted vegetables (hum choi) soaked for 10 minutes150 g
-
ladies' fingers stems trimmed (refer to step 7)300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
76 g
Kalorie
2665 kJ /
637 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sesame Crème
10 min
Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew
1 godz. 45 min
Sous-Vide Herbal Chicken
4 godz. 15 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Rice Wine Chicken
30 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
Salted Chicken
5 godz. 10 min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 godz. 45 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min