Insalata di riso Thai con uvetta e peperoni
TM6 TM5 TM31

Insalata di riso Thai con uvetta e peperoni

3.9 (7 ocen)

Składniki

  • 100 g di uvetta
  • 1200 g di acqua salata
  • 400 g di peperoni, a listarelle
  • 75 - 100 g di capperi sott'aceto dissalati
  • 300 g di riso Thaibonnet Parboiled (cottura 14 min.)
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 40 g di cipolle a fettine sottili

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1783 kJ / 426 kcal
Białko
7.1 g
Węglowodany
86.1 g
Tłuszcz
8.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy