Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di uvetta
- 1200 g di acqua salata
- 400 g di peperoni, a listarelle
- 75 - 100 g di capperi sott'aceto dissalati
- 300 g di riso Thaibonnet Parboiled (cottura 14 min.)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di cipolle a fettine sottili
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1783 kJ / 426 kcal
- Białko
- 7.1 g
- Węglowodany
- 86.1 g
- Tłuszcz
- 8.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto integrale ai profumi mediterranei
45 min
Insalata di fagiolini
40 min
Curry di legumi
1h
Lenticchie al curry e zucca al vapore
1h 15 min
Fagiolini piccanti con arachidi
30 min
Riso Kashmiri
30 min
Vellutata di valeriana e contorno di broccoli con salsa alle olive
45 min
Caponata di verdure delle Madonie
50 min
Bulgur alle verdure e menta
35 min
Chili vegetariano
1h 5 min
Verdure al curry
1h
Cous cous di cavolfiore e verdure raw
20min