Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 rametti di finocchietto selvatico fresco, lavati
- 1 rametto di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino raso di timo secco
- 1 pizzico di semi di anice
- 1 cucchiaio di grani di pepe rosso
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di succo di arancia, spremuto fresco e filtrato
- 1 cucchiaino di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 1945 kJ / 465 kcal
- Białko
- 2.6 g
- Węglowodany
- 22.6 g
- Tłuszcz
- 40.5 g
- Błonnik
- 1.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Melanzane in salsa di miso (Nasu dengaku)
1 Std.
Lasagne al nasello e spinaci
1h 30min
Curry di verdure con riso al lemon grass
1 Std. 15 Min
Fideuá di polpo
1 Std. 10 Min
Involtini freddi vegetariani con salsa piccante (TM6)
1 Std.
Involtini di tonno con insalata di patate
55min
Gusci di melanzana con filetti di sogliola
1 Std. 20 Min
Ramen (vegan)
1 Std. 50 Min
Sgombri all'agro
1h 45min
Lasagnetta con zucca e funghi
1 Std. 15 Min
Moqueca
1 Std. 20 Min
Tagliatelle Sol di Sicilia
1h 30min