Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 340 g di pomodori freschi, a metà
- 140 g di cimette di cavolfiore, a pezzi
- 170 g di peperone rosso, in quarti, senza semi
- 120 g di barbabietola rossa sbucciata, a pezzi
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 505 kJ / 121 kcal
- Białko
- 2.8 g
- Węglowodany
- 8.8 g
- Tłuszcz
- 8.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Verdure saporite
40 Min
Carote al Marsala
25 Min
Finocchi ripieni al cous cous
1 Std.
Vellutata fredda di pomodorini e avocado
20 Min
Insalata di sedano bianco
15 Min
Patate speziate
1 Std. 15 Min
Zuppa di maiale e funghi
Brak ocen
Tartare di pomodori e peperoni
15 Min
Insalata di stagione veloce
10 Min
Contorno di peperoni, cipolle e mele
20 Min
Torta salata con bucce di patate
2 Std. 30 Min
Contorno di zucchine e carote con formaggio
20 Min