Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 340 g di pomodori freschi, a metà
- 140 g di cimette di cavolfiore, a pezzi
- 170 g di peperone rosso, in quarti, senza semi
- 120 g di barbabietola rossa sbucciata, a pezzi
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 505 kJ / 121 kcal
- Białko
- 2.8 g
- Węglowodany
- 8.8 g
- Tłuszcz
- 8.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zuppa di verza con bastoncini di pollo
40 dk
Polenta ai porri
1 Std. 5 Min
Cipollata
1sa
Fagioli alla veneta
1 godz. 30 min
Uova strapazzate con cipolle e olive
40 dk
Sauté di champignon, zucchine e prosciutto
25 min
Salsa di pomodori, pancetta e paprika
45 dk
Zuppa di fagiolini e cavolo rosso
50 dk
Zuppa di noci e sedano
35 dk
Salsa di cipolle rosse e mele
40 dk
Jota carnica
1 Std. 5 Min
Salsa di cipolle e mele
30 Min