Insalata di zucca tiepida

Insalata di zucca tiepida

3.9 12 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni

Składniki

  • 1 cucchiaino di cumino in polvere
  • 50 g olio extravergine di oliva
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe
  • 350 g di zucca a spicchi o a cubetti (2 cm)
  • 500 g di acqua
  • 200 g di insalata valeriana lavata ed asciugata
  • 100 g di uva a metà e privata dei semi
  • 10 g di aceto balsamico
  • 50 g di gherigli di noci
  • 100 g di formaggio di capra stagionato, a pezzi (1-2 cm)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Białko 3 g
Kalorie 552 kJ / 132 kcal
Tłuszcz 11.6 g
Węglowodany 4.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...