
Urządzenia i Akcesoria
Sandwich alle cime di rapa
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
8 pezzi
Składniki
-
di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate2 rametti
-
di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)50 g
-
scalogno a pezzi1
-
di olio extravergine di oliva30 g
-
di cime di rapa pulite e ben strizzate300 g
-
uovo1
-
di sale½ cucchiaino
-
biscotti di avena tipo digestive16
-
burro fuso, q.b.
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
170 kcal /
711 kJ
Białko
5.3 g
Tłuszcz
9.6 g
Węglowodany
14.6 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Incaricate in cucina
10 Przepisów
Włochy
Włochy