Chou farci aux champignons et sauce aux cèpes

Chou farci aux champignons et sauce aux cèpes

4.4 87 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions

Składniki

  • de cèpes séchés et un récipient d'eau froide
    10 g
Le chou farci
  • d'eau
    1500 g
  • de chou frisé
    8 feuilles
  • de riz
    200 g
  • d'oignons coupés en morceaux
    100 g
  • de petits champignons de Paris frais coupés en deux
    500 g
  • de beurre
    30 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 c. à café
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • cube de bouillon de légumes
    1 cube
La sauce aux cèpes
  • de l'eau pour avoir 0,5 l dans le bol
  • de fromage fondu à tartiner
    100 g
  • de farine de blé
    20 g
  • de crème liquide 35% m.g.
    1 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 325 kcal / 1364 kJ
Białko 11 g
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 50 g
Błonnik 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...