Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de parmesan, coupé en dés
- 2 c. à café d'herbes de Provence déshydratées
- 8 petites courgettes rondes
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 200 g d'oignons (2 moyens), coupés en quatre
- 1 poivron rouge, coupé en gros dés
- 250 g d'eau
- 1 pincée de sel
- 100 g de pâtes sèches, type fregola (voir "Conseil(s)")
- du poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1519 kJ / 363 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 38 g
- Tłuszcz
- 16 g
Alternatywne przepisy
Courgettes farcies aux merguez et à l'oignon doux
55min
Courgette façon pizza
40 min
Quiche légère aux légumes verts
1h 30min
Courgettes farcies avec du riz aux tomates
1h 30min
Tartelettes aux légumes
2 Std. 10 Min
Gratin de courgette
1 Std. 20 Min
Champignons farcis
45 min
Tarte asperge-ricotta
1h 25min
Pommes de terre farcies au pesto
45 min
Courgette ronde farcie de brandade
1h 25min
Gratin de chou-fleur, manchego et amandes
50min
Gratin d'aubergine au parmesan
1h 30min