Boulettes de cabillaud et butternut

Boulettes de cabillaud et butternut

2.8 9 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions

Składniki

  • d'oignon coupé en quatre
    50 g
  • de dos de cabillaud coupé en morceaux
    500 g
  • œuf
    1
  • de coriandre fraîche effeuillé (et quelques feuilles pour la finition)
    ½ bouquet
  • du sel à ajuster en fonction des goûts
  • du poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • de lait de coco
    500 g
  • de citronnelle fraîche en lamelles
    2 bâtons
  • de gingembre frais (2 cm), en lamelles
    1 morceau
  • de courge butternut en spaghetti
    400 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 422 kcal / 1762 kJ
Białko 36 g
Tłuszcz 26 g
Węglowodany 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...