Boulettes de cabillaud et butternut

Boulettes de cabillaud et butternut

2.8 9 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions

Składniki

  • 50 g d'oignon coupé en quatre
  • 500 g de dos de cabillaud coupé en morceaux
  • 1 œuf
  • ½ bouquet de coriandre fraîche effeuillé (et quelques feuilles pour la finition)
  • du sel à ajuster en fonction des goûts
  • du poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 500 g de lait de coco
  • 2 bâtons de citronnelle fraîche en lamelles
  • 1 morceau gingembres frais (2 cm), en lamelles
  • 400 g de courge butternut en spaghetti

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 36 g
Kalorie 1762 kJ / 422 kcal
Tłuszcz 26 g
Węglowodany 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...