Papillote de cabillaud et pois gourmands

Papillote de cabillaud et pois gourmands

3.3 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • 1 bouquet de ciboulette fraîche
  • 1 bulbe de fenouil coupé en huit
  • 50 g de vermouth blanc sec, type Noilly Prat
  • 25 g de beurre
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 400 g d'eau
  • 1 de citron jaune non traité
  • 2 dos de cabillaud
  • 250 g de pois gourmands

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 31 g
Kalorie 1264 kJ / 302 kcal
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...