
Urządzenia i Akcesoria
Tarte asperge-ricotta
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
6 parts
Składniki
-
d'eau500 g
-
de gros sel1 c. à soupe
-
d'asperges vertes épluchées350 g
-
d'asperges blanches épluchées350 g
-
pâte feuilletée maison1
-
de persil frais½ bouquet
-
de coriandre fraîche3 branches
-
de ciboulette fraîche½ - 1 bouquet
-
de ricotta250 g
-
de sel à ajuster en fonction des goûts1 - 2 pincées
-
de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts1 - 2 pincées
-
jaune d'œuf1
-
fleur de thym frais1 pincée
Wartości odżywcze na 1 part
Kalorie
290 kcal /
1212 kJ
Białko
9.3 g
Tłuszcz
20.8 g
Węglowodany
16.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Tartes printanières
10 Przepisów
Francja
Francja