Tarte asperge-ricotta

Tarte asperge-ricotta

3.5 32 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
6 parts

Składniki

  • d'eau
    500 g
  • de gros sel
    1 c. à soupe
  • d'asperges vertes épluchées
    350 g
  • d'asperges blanches épluchées
    350 g
  • pâte feuilletée maison
    1
  • de persil frais
    ½ bouquet
  • de coriandre fraîche
    3 branches
  • de ciboulette fraîche
    ½ - 1 bouquet
  • de ricotta
    250 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 - 2 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 - 2 pincées
  • jaune d'œuf
    1
  • fleur de thym frais
    1 pincée
    1 pincée de thym frais

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 290 kcal / 1212 kJ
Białko 9.3 g
Tłuszcz 20.8 g
Węglowodany 16.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...