Tomates soufflées à la ricotta

Tomates soufflées à la ricotta

4.3 64 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
8 portions

Składniki

  • 4 c. à soupe d'huile d'olive et un peu pour le plat
  • 8 petites tomates
  • 5 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 c. à soupe de ciboulette fraîche
  • 1 c. à soupe d'herbes de Provence déshydratées
  • 1 œuf
  • 250 g de ricotta
  • 60 g de feta coupée en dés
  • 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 1 oignon coupé en deux
  • 2 gousses d'ail

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 388 kcal / 1613 kJ
Białko 14 g
Tłuszcz 29 g
Węglowodany 12 g
Błonnik 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...