Blisotto aux moules et poivrons grillés

Blisotto aux moules et poivrons grillés

4.6 35 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • 50 g de parmesan coupé en morceaux
  • 1 gousse d'ail
  • 30 g d'échalote
  • 10 g d'huile d'olive
  • 250 g de blé en grains
  • 120 g de vin blanc sec
  • 320 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de volaille
  • ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • ½ c. à café de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 100 g de poivron rouge grillé, en conserve coupé en dés
  • 100 g de moules à l'escabèche

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 426 kcal / 1782 kJ
Białko 19.3 g
Tłuszcz 17.5 g
Węglowodany 48 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...